Правителствената легитимация на Корнелия Нинова е главният ѝ коз в момента.

...
Правителствената легитимация на Корнелия Нинова е главният ѝ коз в момента.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Правителствената легитимация на Нинова е главният ѝ коз |

Правителствената легитимация на Корнелия Нинова е главният ѝ коз сега. Тя споделя с държанието си: Подадох оставка, понесох отговорност. 

Това заяви изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл болкан " Първан Симеонов пред " Дарик радио " във връзка

Според социолога Нинова има и дълготраен триумф: " Българска социалистическа партия от партия на статуквото беше призната като партия на смяната. Тук е въпросът, че столетницата се стопява. Монополизирайки своята партия, Нинова я трансформира от ден на ден в персонална. Това е проблем, тъй като Българска социалистическа партия в никакъв случай не е била такава и като историческа групировка не може да си разреши това ". 

Симеонов добави, че без значение е дали ще се изиграе сюжета с " Хайде тази оставка да я забравим ", или ще се отиде на директен избор, Нинова има всички шансове да победи, тъй като е харесвана от редовия бесепар. " Въпросът е, че редовият бесепар доста харесва и президента Румен Радев ", сподели още той.

По думите му в идващите години ще има продължаващо противоборство и тиха война сред Нинова и Радев, тъй като президентът се трансформира в съществена фигура в лявото пространство. 

Относно решенията на водача на Българска социалистическа партия за закона за колекторските компании и опълчването на телекомите Симеонов съобщи, че Корнелия Нинова е длъжна да го направи, с цел да се хареса на хората. 

За кандидатурата на за водач на столетницата социологът разяснява, че защото Българска социалистическа партия има историческия комплекс, че е остаряла, винаги се е опитвала по занимателен метод да наподобява млада, както и че Зарков е късмет за партията.  

Относно посещението на Първан Симеонов изясни, че до момента в който спорим за историята, през това време можем да вършим бизнес, да отваряме коридори.

" Драмата не е за историята - гадно е, че споделят на черното бяло в Скопие, само че е и значимо какво потомство се образува в Северна Македония и какво отношение се построява към България ", добави той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР